Общи условия

Условия за ползване

Моля, внимателно прочетете общите условия по-долу, преди да използвате този уеб сайт. Ако го използвате, се счита, че приемате и сте съгласни с общите условия.

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирмата ,Велоцентър-08 ” ЕООД предоставя Услуги на потребителите си посредством онлайн магазин www.velocenterpleven.com

 ЗАДЪЛЖЕНИЯ СЪГЛАСНО ЗАКОНА ЗА ЕЛЕКТРОННАТА ТЪРГОВИЯ (ЗЕТ) И ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ (ЗЗП)

Съгласно ЗЗП ние от Велоцентър 08 ЕООД сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:

1. Името и адреса ни – фирма "Велоцентър -08ЕООД " , гр.Ловеч, ул. "Бяло море" 1вх. В ап. 3

2. Данни за кореспонденция: може да ни пишете и на e-mail адрес velocenter_pl@abv.bg; тел: 0888822805

3. Фирмата "Велоцентър-08' ЕООД е регистрирана по Закона за добавена стойност с БУЛ: BG200304507. Цените на стоките са обозначени по ясен и разбираем начин С ВКЛЮЧЕНО ДДС. Стойността на разходите за доставка не са включени в цените на стоките.

4. Основните характеристики на артикулите са посочени подробно в описанието им.


5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на       представените средства за комуникация с нас.
6. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Отказ от стоката и рекламации

Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 работни дни от получаването в случай, че те не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката им и са във вида, в който са получени.
При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, замяна на стоката се поема по посочения път на страницата Връщане и Рекламации. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на клиента. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.
При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.
При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Защита за лични данни

Защита на личните данни на потребителите

Фирма „Велоцентър-08” ЕООД се задължава да защитава предоставената от Вас информация по време на регистрацията Ви в сайта. Подадените от Вас лични данни са конфиденциални и няма да бъдат предоставяни на трети страни (изключение тук прави куриерската фирма, която ще обслужи заявката Ви). Достоверността им се проверява и те служат само, за да може да бъде завършена коректно поръчката Ви.

 

Гаранция на продуктите

Гаранцията губи валидност:

  • - при опит за ремонт от страна на клиента или неоторизиран сервиз.
  • - при повреди причинени от неправилна експлоатация;
  • - при нарушаване на физическата цялост на продукта;
  • - при химическо, електрическо или друго въздействие, несвързано с нормалната експлоатация на продукта;
  • - при изгубена гаранционна карта.
  • *Консумативи като батерии и др. с ограничен срок на годност не са гаранционни! За повече информация може да се свържете с нас.

Промяна на цени:

Цените, посочени в този сайт, са с включено ДДС и не включват цена за доставка! "Велоцентър-08" ЕООД си запазва правото да променя цените в сайта без предварително да уведомява своите потребители. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовата визуализация на потребителската компютърна конфигурация, както и промяна на дизайна на продуктите. При разлика с актуалната и обявената цена, клиента ще бъде уведомен своевременно по телефона
При допуснати технически грешки в публикуването на сайта  velocenterpleve.com  фирма "Велоцентър -08 " ЕООД си запазва правото да откаже изпълнението на поръчка/и и не дължи обезщетение на потребителя.

Всяка онлайн поръчка се потвърждава по телефона в рамките на 24 часа и се изпълнява след изрично заявяване на желание за покупка на конкретни стоки от страна на клиента.

Част от информацията публикувана в този сайт е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента на поръчка. За повече информация за наличността на даден продукт/и може де се свържете с нас на посочените координати за връзка.

Начини на доставка и плащане:

Доставката се извършва чрез куриери на фирма Спиди до посочения от клиента адрес или до офис на съответната куриерска фирма. Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни. При поръчка над 50лв. доставката е безплатна* до офис. Плащането е чрез наложен платеж.

Внимание!!! Изисквайте от куриера Вашата разписка за пощенски паричен превод. Разписката се прилага към издадената фактура или стокова разписка, вместо касов бон.

*доставка на велосипед с куриерска фирма не се извършва.